MCZ Ego Hydro 12 KW

De mogelijkheden met de MCZ Ego zijn eindeloos. Allereerst kan u kiezen 5 verschillende kleurstellingen. Bijvoorbeeld het warme bordeaux, het stijlvolle dark of het moderne RVS. Daarnaast is de pelletkachel leverbaar in 3 uitvoeringen.

Met de Hydro uitvoering heeft u naast de directe warmte ook warm water. Met het warme water kunt u de rest van uw huis verwarming of ervoor kiezen om te gebruiken als warm tapwater. Het totale vermogen is 12 kW waarvan 10kW waterzijdig.

€ 4.699,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 14-21 dagen

MCZ Musa Hydro 22 KW

De MCZ Musa is een complete pelletkachel met eindeloze mogelijkheden. Allereerst is er de keuze uit 4 verschillende uitvoeringen en 4 verschillende kleuren. Zo is er altijd een Musa die aansluit op uw wensen.

De basis uitvoering is de Musa Air 2.0. Een complete pelletkachel, zeer geschikt om 1 ruimte te verwarmen. Een uitvoering hoger is de Musa Comfort Air. De belangrijkste voordelen van deze kachel zijn: de mogelijkheid om meerdere ruimtes te verwarmen en de geavanceerde instel- en regelmogelijkheden. De Musa Comfort Air is naar wens leverbaar in de 1.0 en de 2.0 uitvoering. Tenslotte zijn er 2 CV-uitvoeringen, de Musa Hydromatic 16 en de Musa Hydromatic 23. Beide modellen zorgen naast de directe verwarming van de ruimte ook voor warm water. Water dat kan dienen om via de CV-installatie de rest van het huis te verwarmen of voor warm tapwater. Zo levert uw pelletkachel ook een warme douche!

€ 5.499,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 14-21 dagen

MCZ Club Hydro 22 KW

De MCZ Club is een van de populaire modellen van MCZ. Enerzijds doordat deze kachel in 4 uitvoeringen leverbaar is, hierdoor is er altijd een Club die perfect aansluit op uw wensen. Anderzijds door het grote aanbod in kleurstellingen, de Club is leverbaar in 4 kleuren keramiek en tegen meerprijs in een uitvoering met speksteen panelen.

Wanneer u al een CV-installatie heeft kunt u ook voor de Club Hydro kiezen. Deze uitvoering levert naast directe warmte ook warm water. Via de CV-installatie kan u de rest van het huis verwarmen.

€ 5.599,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 14-21 dagen

MCZ Suite Hydro 22 KW

Een pelletkachel met keramiek bekleding, gietijzeren onderdelen en een basis uit staal. Dit is de MCZ Suite. De Suite is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een vuurruimte uit Alutec, deze biedt de garantie op vele jaren probleemloos stoken.

De MCZ Suite Hydro is een pelletkachel met CV-aansluiting, zo profiteren ook de radiatoren in het huis van de warmte van de pelletkachel.

€ 5.599,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 14-21 dagen

Vivo Pellet 85 Hydro 22 KW

Bent u opzoek naar een moderne pellethaard met CV mogelijkheid? Dan is de nieuwe Vivo 85 Pellet Hydro een interessante optie voor. DIt model is gebasseerd op de jarenlange ervaring van MCZ op het gebied van pelletkachels. Dit zorgt voor een betrouwbare haard met een stevig vermogen. Het totale vermogen is 22kW hiervan wordt 18kW waterzijdig geleverd. Met dit vermogen is deze haard in staat om aan uw volledige warmtebehoefte te voldoen. De Vivo 85 vormt dan de centrale spil in het systeem om uw huis duurzaam te verwarmen. Dit in combinatie met een buffervat en eventueel zonnecollectoren.

€ 5.649,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 14-21 dagen

MCZ Toba Hydro 22 KW

De Toba is een minimalistische pelletkachel. Direct valt het op dat de kachel geen ventilatie openingen heeft aan de voorzijde. Dit was de reden dat deze kachel de IF Product Design Awards gewonnen heeft in 2011.

De basis is gemaakt uit staal. Voor de voorzijde heeft u de keuze uit keramiek tegels of tegen meerprijs zandsteen of speksteen. De zijkanten uit aluminium zijn voorzien van een zwarte poedercoating.

Er is ook de Hydro uitvoering van de Toba. Dit model levert zowel direct warmte als een warm water. Het overgrote deel van de warmte wordt waterzijdig geleverd, 18kW. Dit vermogen kan gebruikt worden om de rest van de woning te verwarmen of als warm tapwater.

€ 5.699,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 14-21 dagen

MCZ Duo Hydro 22 KW

Een pelletkachel met CV aansluiting. Door de Hydro-Air techniek verwarmt de kachel zowel de ruimte waarin deze staat met geforceerde ventilatie als het water in de boiler. Door het regelen van de snelheid van de ventilator kan de warmte opbrengst in de kamer zelf geregeld worden.

Met een totaal vermogen van 22kW waarvan 18kW waterzijdig kan de Duo prima de volledige warmtebehoefte van ook een groter huis voorzien. Dit gebeurt op een verantwoorde manier door het hoge rendement van bijna 93%. Met het ruime pelletreservoir van 44 liter kan de kachel 28 uur autonoom branden.

Voor de keramiek bekleding kan u kiezen uit de kleuren wit, zwart en bordeaux.

€ 5.999,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 14-21 dagen

MCZ Swing Hydro 24 KW

De Swing is een prachtige pelletkachel met CV aansluiting. Met een nominaal vermogen van 24kW kan deze kachel ruimschoots voldoen aan de warmtebehoefte van de meeste huishoudens. Voor de keramiek panelen van de kachel heet u de keuze uit 3 kleuren: zwart, wit en bordeaux. De deur is uitgevoerd in zwart glas. Verder is de Swing een van de stilste pelletkachels met CV op de markt. Door de constante werking van de reductiemotor wordt een geruisloze werking gegarandeerd. Met het zeer ruime pelletreservoir kan de Swing tot 60 uur onafgebroken branden zonder bijgevuld te worden.

Het vermogen van de kachel is voor het overgrote deel waterzijdig. Dit maakt de kachel zeer geschikt voor situaties waarbij u met houtpellets in uw volledige warmtebehoefte wilt voorzien. U heeft dan relatief weinig warmte afgifte direct in de kamer. Dit maakt het stoken op warmere dagen wanneer er voornamelijk behoefte is aan warm water een prima optie.

€ 6.199,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 14-21 dagen