Edilkamin Slide 7 KW

De nieuwe Edilkamin Slide is een echte prijs killer. Ook dit model heeft de voorkant volledig in gietijzer. De stenen bovenkant is schuifbaar naar voren toe om de pellets bij te kunnen vullen en dit model Slide heeft de afvoer van het rookkanaal aan de bovenzijde. Zodoende kan je de kachel mooi dicht tegen de muur plaatsen. Waar wij van Pelletkachels Enzo ook erg van onder de indruk waren is dat zelfs dit goedkope model voorzien is van het unieke en handige Leonardo systeem.

 

Het Leonardo systeem is een systeem wat automatisch de parameters aanpast aan de staat van het rookkanaal (lengte, doorsnede, bochten etc) en zo een optimale verbranding garandeerd (ongeacht de gebruikte pellets en weersomstandigeheden).

 

De Slide is ook nog voorzien van een zogenaamde NACHT functie en een RELAX functie.

 

€ 2.149,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 14-21 dagen

Edilkamin Lille 8 KW

De Edilkamin Lille kenmerkt zich door het uiterlijk van een houtkachel. Mede door de grote ruit wordt de schoonheid van het vlammenspel extra benadrukt. Ook door de uitschakelbare ventilator kunt u in alle rust genieten van de warmte. De Edilkamin Lille is zowel verkrijgbaar in een 5kw als in een 8kw uitvoering.

De Lille is voorzien van de allernieuwste technieken zoals een nightfunctie, relaxfunctie  en het innovatie “LEONARDO SYSTEEM”. Met de optionele wifi module kunt u de kachel op afstand besturen via u telefoon en altijd thuis komen in een warm huis.

€ 3.479,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 14-21 dagen

Edilkamin Nara 7 KW

De Edilkamin Nara is een bijzonder stijlvolle kachel. De kachel kenmerkt zich door zijn lineariteit, wat extra versterkt wordt door de afwezigheid van zichtbare handgrepen en scharnieren. Door het grote keramische oppervlak en de grote ruit wordt de schoonheid van het vlammen spel extra benadrukt.

De Edilkamin Nara kenmerkt zich door de verscheidenheid aan functie. Zoals de uitgebreide timer functie en het innovatie “LEONARDO SYSTEEM”. Welke er voor zorgt dat de houtpellets een optimale verbranding hebben. Hierdoor hoeft u de instellingen tussen de pellet- en luchttoevoer niet meer aan te passen. Wat er voor zorgt dat het ruitje nagenoeg niet meer vies wordt. Met de optionele wifi module kunt u de kachel op afstand besturen via u telefoon en altijd thuis komen in een warm huis.

€ 1.999,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 14-21 dagen

Edilkamin Kikka 8 KW

De Kikka kan eenvoudig bediend worden door de knoppen op de kachel of afstandsbediening. Het reinigen van de pelletkachel neemt weinig tijd in beslag en kost weinig moeite.

Deze kachel heeft een vermogen van 8 kW en een laag vermogen van 2,4KW. Zeer zuinige en stille pelletkachel die met een warmteventilator zijn warmte verspreidt.

Gehele gietijzeren haard en wat zeer handig is dat de rookgasuitlaten via top, achterkant of een zijkant kunnen.

 

Ook verkrijgbaar met kanalisatie-optie

Afstandsbediening optioneel

€ 2.199,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 14-21 dagen

Edilkamin Aris 8 KW

De Edilkamin Aris is een hele degelijke pelletkachel met een vermogen van 8 kW. De kachel is te verkrijgen in vele kleurstellingen en ook met een speksteen bekeleding.  Door het grote zichtvenster heeft u een heel mooi zicht op het vlammenspel.

De kachel heeft een binnenwerk dat volledig van gietijzer is. Met aansluitingen aan de boven-, achter- en zijkant kan de kachel op heel veel manieren worden aangesloten.

€ 2.699,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 14-21 dagen