Cadel Sweet 6,5 KW

De Cadel Sweet is een nieuw basis model in het assortiment van Cadel. Deze pelletkachel kent een eenvoudige uitvoering. Desondanks heeft de kachel nog een vermogen van 6,7kW. Genoeg om ook een grotere kamer goed warm te stoken. Het bedieningspaneel kan weggeschoven worden in de bovenzijde van de kachel.

De kachel zelf is zwart. Voor het voorpaneel, uitgevoerd in gelakt staal, heeft u keuze uit de kleuren: zwart, wit of rood. De vuurpot is uitgevoerd in een hoge kwaliteit gietijzer. Het hoge rendement, een scherpe prijs en een weekprogramma maken de Sweet een interessante pelletkachel. Standaard is de levering compleet met afstandsbediening.

Afmetingen (HxBxD)

940 x 470 x 485 mm

€ 1.599,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 14-21 dagen

Cadel Rondo 5,5 KW

De Cadel Rondo is een eigentijdse pelletkachel met een opvallend ronde vorm en een compact formaat. De hoogte meet slechts 80 cm en diameter is 46 cm. De vorm maakt het prima mogelijk om deze pelletkachel in een hoek te plaatsen. 

De kachel zelf is zwart. Voor de zijpanelen, uitgevoerd in gelakt staal, heeft u keuze uit een aantal kleuren: zwart, wit, rood of chroom. De vuurpot is uitgevoerd in een hoge kwaliteit gietijzer. Het hoge rendement, een scherpe prijs en een weekprogramma maken de Rondo een interessante pelletkachel. Standaard is de levering compleet met afstandsbediening.

Afmetingen (HxBxD)

800 x 460 x 460 mm

€ 1.849,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 14-21 dagen

Cadel Kriss3 7 KW

Een van de opvallende eigenschappen van de Cadel Kriss is dat deze kachel luchtdicht is. De kachel brandt onafhankelijk van de ruimte waarin deze staat. Dit maakt de Kriss geschikt voor installatie in woningen met ondermeer een WTW installatie.

De kachel is uitgevoerd met een RVS branderkorf. De kachel heeft de mogelijkheid om een externe thermostaat aan te sluiten of te programmeren via een weekprogramma.

Afmetingen (HxBxD)

941 x 528 x 528 mm

€ 1.999,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 14-21 dagen

Cadel Tecna3 8,5 KW

De Cadel Tecna is een pelletkachel met een eigen uitstraling. De stalen bekleding in kleur gespoten geeft de kachel direct een warme indruk. Met het nominale vermogen van 8,5kW kan deze pelletkachel een forste ruimte prima verwarmen. Het minimale vermogen van deze pelletkachel is 2,1kW. Bij dit lage vermogen is het rendement nog steeds 90%.

Standaard wordt de Tecna compleet met afstandsbediening geleverd. Voor de kleur van de bekleding heeft u keuze uit: zwart, rood of wit. De rookgasafvoer is aan de achterzijde geplaatst.

Afmetingen (HxBxD)

961 x 491 x 488 mm

€ 2.119,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 14-21 dagen

Cadel Prince 3 10,5 KW

 

De Prince Plus is pelletkachel leverbaar met vele verschillende kleuren front en met een vermogen van 10,5kW. Daarnaast beschikt de kachel over de mogelijkheid om 1 warm luchtkanaal aan te sluiten. Ondanks al deze functionaliteit is de Cadel Prince verrassend scherp geprijsd.

Afmetingen (HxBxD)

1058 x 536 x 540 mm

 

€ 2.249,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 14-21 dagen

Cadel Cloe3 6,5 KW

Direct valt de Cloe op door de vierkante vorm. Voor de bekleding van de kachel heeft u een ruime keuze, van speksteen tot staal in kleur gespoten. Het staal is leverbaar in de kleuren rood, zilver of wit. Verder valt de beperkte diepte op, de Cadel Cloe is nog geen 30 cm diep. Hierdoor zijn er vele mogelijkheden om deze haard te plaatsen.

Het verwarmende vermogen van deze pelletkachel ligt tussen de 2,5 en 6,5kW. Dit is voldoende om een gemiddelde woonkamer aangenaam warm te stoken.

Afmetingen (HxBxD)

915 x 820 x 285 mm

€ 2.319,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 14-21 dagen

Cadel Sfera3 9,5 KW

De Cadel Sfera valt op door de ronde vorm. Ondanks de hoogte van iets meer dan een meter is het model juist door deze vorm verder bijzonder compact. De diameter van de ronde vorm meet slechts 54cm. Deze pelletkachel kan prima langs een rechte muur geplaatst worden maar de vorm zorgt er ook voor dat een hoek ook zeer geschikt is.

De techniek van de haard is bijzonder modern. Zo kan de kachel aangesloten worden op een externe thermostaat, heeft de kachel een weekprogramma en wordt deze compleet met afstandsbediening geleverd. Verder is het goed om te weten dat de verbrandingskamer luchtdicht is afgesloten. Dit maakt de kachel ook geschikt voor de goed geisoleerde woning of een woning met mechanische ventilatie.

Afmetingen (HxBxD)

1040 x 536 x 570 mm

€ 2.579,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 14-21 dagen

Cadel Wall 9 KW

U zoekt een betaalbare pelletkachel met een beperkte diepte? Een model ideaal om langs een muur te plaatsen? Dan hoeft u niet verder te zoeken, de Cadel Wall is de ideale oplossing. Deze pelletkachel heeft een diepte van slechts 27cm. Hierdoor is dit model zeer geschikt om bijvoorbeeld in een gang langs de muur te plaatsen. 

Ook wat betreft de aansluitmogelijkheden biedt de Cadel Wall vele opties. Zo kan de rookgasafvoer naar wens aan de boven-, zij- of achterkant gemonteerd worden. Met een vermogen van 9kW kan deze kachel een grotere ruimte prima warm stoken. De Wall wordt compleet met afstandsbediening geleverd. Het is mogelijk om een weekprogramma in te stellen en een externe thermostaat te gebruiken.

Afmetingen (HxBxD)

1030 x 960 x 260 mm

€ 2.799,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 14-21 dagen

Cadel Shell 3 8,5 KW

De ronde pelletkachel Cadel Chell is met zijn Natural Acrylic Stone bekleding en hoge deur een echte blikvanger in huis.

Een moderne pelletkachel die zeker gezien mag worden.

Leverbaar in de kleuren wit of Zilver.

Afmetingen (HxBxD)

1008 x 569 x 559 mm

€ 2.589,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 14-21 dagen