Ons gehele assortiment kachels

De pelletkachel wordt steeds bekender in Nederland. Voor veel mensen is de pelletkachel inmiddels een bekend begrip en zij besparen jaarlijks fors op hun gasverbruik. Een groot gedeelte van de mensen in Europa stookt en verwarmt het huis al meer dan 25 jaar met een pelletkachel. Wij maken u er dan ook graag op attent, dat het verwarmen van uw woning of werkplek anders kan. Enkele voordelen van het installeren van een pelletkachel is dat u in elk geval direct al bespaart op uw gasrekening.

 

Pelletkachel installeren

Het installeren van een pelletkachel kan zeer eenvoudig zijn, afhankelijk van uw thuissituatie: heeft u een bestaande schoorsteen, is er sprake van een plat dak, etc. Voor een pelletkachel heeft u overigens geen torenhoge schoorsteen nodig. Door de ingebouwde ventilator bouwt de pelletkachel zijn eigen druk op om de rookgassen naar buiten af te voeren. Door onze jarenlange ervaring met het plaatsen van pelletkachels weten wij dat elke situatie anders is. Daarom kijken wij, voordat wij de pelletkachel bij u komen plaatsen, graag gezamenlijk naar de beste mogelijkheden. 

 

Waarom een pelletkachel?

Met een pelletkachel bespaart u al gauw honderden euro’s op uw stookkosten. Door de perfecte dosering van de pellets, brandt een pelletkachel optimaal met een zeer hoog rendement. Omdat de pellets zijn geperst onder hoge druk, hebben deze een hogere energiewaarde dan een blok hout.